2-sidige plakater

Ypperlig som reklameplakater og takheng
2-sidige plakater leveres i mange forskjellige typer materialer. Vi kan levere 2-sidige plakater på 250 gr papir, på kartong eller på platematerialer som smart-x, kapa eller oppskummet pvc.

2-sidige plakater og posters på 250 gr papir kan leveres med plakatlister i topp og bunn med kroker til toppen for oppheng. Plakatlistene kan være i plast eller de kan være kraftigere aluminiumslister. På denne måten blir denne plakaten et flott takheng, som for eksempel kan ruve over et torg i butikk bugnende av fristende varer for kundene. Vi kan levere 2-sidige plakater på 250 gr papir i formater opptil 200 x 300 cm. Vi kan også printe 2-sidig på 250 gr papir i mindre formater – ofte leveres de i mindre formater for å kunne festes inn i en gjennomsiktig plakatholder til disk for eksempel.

Kan hulles i topp for oppheng

2-sidige plakater på kartong kan hulles i topp for oppheng. Eventuelt hulles i topp og bunn for at man skal kunne henge flere reklame plakater under hverandre – dette er meget dekorativt og iøyenfallende ute i butikk. Kan leveres med strekkfisker for oppheng dersom dette er ønskelig. Disse kan også konturskjæres. Fungerer ypperlig som prisplakat, til å vise frem ønsket budskap til kunder, og til skilting både i butikker og på messer og eventer.

2-sidige plakater på platematerialer er meget dekorativt når de plasseres i egnede føtter eller oppå en kube i bølgepapp. Disse kan også konturskjæres, og skiller seg dermed godt ut i mengden av reklamemateriell ute i butikk, på messer, eventer og arrangementer. Smart-x materialet kan også hulles i topp for oppheng, og fungerer dermed også som takheng. Kan brukes både innen- og utendørs. Til utendørs bruk må man være obs på at dette er lettvektsplater som må festes godt med tanke på vind og vær.

Vi ordne pakking og forsendelse

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse om plakatene skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Ofte pakker vi prints og plakater etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på 2-sidige plakater, send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This