Gatebukkplakater

Tåler å stå ute i regn og ruskevær, godt synlig i travle handlegater

Ønsker du å markedsføre deg langs travle handlegater, er gatebukkplakater riktig type reklamemateriell. Gatebukk 70x100 cm format eller gatebukk 50x70 cm format står plassert på bakken eller gulvet, og er godt synlig for forbipasserende kunder. De fleste gatebukker har plass til ønsket kommunikasjon på begge sider, så ønsket budskap plukkes opp av kunde samme hvilken vei han/hun kommer fra. De er enkle å trekke inn i butikken igjen ved stengetid.

Gatebukker med prisplakat og tilbud

Plakatholdere som dette brukes i handlegater på kjøpesentere, og langs handlegater utendørs. Mange butikker som ligger plassert for seg selv, velger også plassere gatebukker med prisplakat og tilbud utenfor butikken. En tilbudsplakat som står plassert utenfor butikken vekker raskt oppmerksomhet hos kundene. Brukes også på messer og demostands.

Innen- og utendørs bruk

Vi leverer gatebukk plakater til både innen- og utendørs bruk. For innendørs bruk anbefaler vi å printe ut plakat i papir som enkelt monteres opp i gatebukken. Ønsker du reklame plakater til gatebukk utendørs, printer vi på 0,3mm pvc. Dette er et materiale som tåler vær og vind, det har lang levetid i gatebukken, og passer dermed veldig godt til utendørsreklame som dette. Vi kan levere gatebukkplakater også i andre formater utenfor standardformatene på 50x70 cm og 70x100 cm. Både i mindre og større formater.

Skulle man også ønske å bestille selve gatebukken, har vi en standard-variant på lager. Denne gatebukken er i 70 x 100 cm format, den tåler tøffe forhold og har lang levetid. Det er plass til markedskommunikasjon på begge sider, og det er enkelt å montere inn gatebukkplakatene. Den er også utstyrt med sparkesikker bakplate. Fargen på rammen er sort, men den kan også bestilles i fargene rød, hvit eller naturlig eloksert. Kan også bestilles i format 50 x 70 cm.

Gatebukkplakater kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover. Det er også mulig å få printet opp flere forskjellige motiver, med lave eller høye opplag av hvert motiv, uten at dette blir en kostbar affære.

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse om gatebukkplakatene skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Det er ofte at vi pakker og sender ut reklamemateriell etter liste – bare å si i fra, så ordner vi det.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på gatebukkplakater, så send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This