Backlit/lyskasseplakater

Printes på storformat printere, velg flere ulike motiver uten stor ekstrakostnad
Backlit/lyskasseplakater leverer vi mye av til kundene våre. Og det er forståelig; motivene og budskapene som ønskes vist frem til kunder kommer flott frem i en lyskasse.

Vi kan levere backlit prints i alle plakatstørrelser fra ca 5 x 5 cm og opptil 195 cm bredde x lengde, da vi har maskinpark med storformat printere. Vi har backlitfolie / duratrans i flere rullbredder, slik at vi får optimalisert produksjonen og dermed også får gitt så gode priser som mulig til kundene våre.

En av fordelene med storformat print produksjon, er at det ikke koster mange kronene ekstra dersom man ønsker flere motiv. Man kan bestille lyskasse plakater i opplag fra 1 stk og oppover, og man kan også velge å bestille lyskasseplakatene i flere forskjellige formater.

Vi leverer backlit poster til butikker, restaurant-kjeder og bensinstasjoner. Mange velger å bruke lyskasse folie til lyskasser strategisk plassert rundt i butikklokalet. Det er også ofte at lyskasser blir brukt til å vise frem menyer for kunder i restaurant-kjeder og på bensinstasjoner.

Enkelte av kundene våre har store kampanjer på bakbelyste plakater gjennom hele året. For å få ned kostnadene har de valgt å få printet plakater til lyskassene sine på 130 gr papir. Vi printer disse backlit posterne med backlit mode, det vil si at vi printer med mer farge enn vi ville gjort på en plakat som ikke skal belyses, og disse fungerer veldig bra ute i bruk.

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse om lyskassefolien skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Ofte pakker vi backlit posters etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Vi leverer backlit print til kunder som allerede har montert opp lyskasse, selve lyskasse-systemet bestilles hos leverandør av dette.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på backlit/lyskasseplakater, send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This