Papirplakater

Ypperlig som reklameplakater – leveres etter mål fra kunde, kan bestilles i mange forskjellige papirkvaliteter

Papirplakater leveres i mange forskjellige størrelser og i flere forskjellige papirkvaliteter.

Vi har standardformatene som 50x70 cm, 70x100 cm, A4, A0 osv, men man kan printe ut plakat hos oss i alle plakat størrelser fra ca 10x10 cm og opptil 245 cm bredde x 10 meter lengde, da vi har maskinpark med storformat printere.

Vi har bestrøket papir i 130gr, 170gr, 200gr og 250gr. Vi har også våtsterkt blueback papir for utendørsbruk i 115gr. Ved flere av papirkvalitetene har vi flere rullbredder å velge mellom, slik at vi får optimalisert produksjonen og dermed også gitt så gode priser som mulig til kundene våre.

2-sidig print

Vi har mulighet til å printe både 1-sidig og 2-sidig på papir. Ved 1-sidig print, kan man velge mellom alle papirkvalitene. Ved 2-sidig print anbefaler vi 250 gr papir for å unngå gjennomskinn.

Papirplakater leverer vi mye av – ofte til butikker som bruker store plakater som bakvegger i butikklokalet, men også til messer hvor man bruker plakatene til samme formål; som bakvegger. Papirplakater brukes også mye til gatebukker innendørs, reklame plakater eller som prisplakat. Ofte produseres også palleskjørt på papir. Vi produserer også adshell og eurosize plakater på papir.

Plakater og posters med oppheng

Vi kan levere plakater og posters med oppheng; vi kan montere på plakatlister i plast med kroker i topp dersom man har behov for det. Strekkfisker kan også leveres med om det er ønskelig.

Fordelen med storformat print produksjon, er at det koster ikke mange kronene ekstra dersom man ønsker flere motiv. Man kan bestille plakater i opplag fra 1 stk og oppover, og man kan også velge å bestille plakater og poster i flere forskjellige formater.

Pakking og forsendelse

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse dersom plakatene skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Ofte pakker vi prints og plakater etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på plakater, så fyll ut forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

 

Bestill gratis prøve

Ønsker du å bestille ny displayløsning, gaveeske eller emballasje?

Ved bestilling av opplag, kan du bestille en gratis prøve som du kan se og kjenne på før vi printer selve opplaget.

Registrer deg i skjemaet ved siden av, og vi tar kontakt med deg for oppsett av dummy.

Vi setter stor pris på om du samtidig vil bekrefte at vi kan sende deg nyhetsbrev om aktuelle produkter og nyheter i fremtiden. Huk av for at du ønsker å motta nyhetsbrev, og du vil få tilsendt nyhetsbrev med relevant informasjon til din bedrift.

 

Bestillingsskjema

0/5 (0 Reviews)
Share This