Papirplakater

Ypperlig som reklameplakater – leveres etter mål fra kunde, kan bestilles i mange forskjellige papirkvaliteter
Papirplakater leveres i mange forskjellige størrelser og i flere forskjellige papirkvaliteter.

Vi har standardformatene som 50×70 cm, 70×100 cm, A4, A0 osv, men man kan printe ut plakat hos oss i alle plakat størrelser fra ca 10×10 cm og opptil 245 cm bredde x 10 meter lengde, da vi har maskinpark med storformat printere.

Vi har bestrøket papir i 130gr, 170gr, 200gr og 250gr. Vi har også våtsterkt blueback papir for utendørsbruk i 115gr. Ved flere av papirkvalitetene har vi flere rullbredder å velge mellom, slik at vi får optimalisert produksjonen og dermed også gitt så gode priser som mulig til kundene våre.

2-sidig print

Vi har mulighet til å printe både 1-sidig og 2-sidig på papir. Ved 1-sidig print, kan man velge mellom alle papirkvalitene. Ved 2-sidig print anbefaler vi 250 gr papir for å unngå gjennomskinn.

Papirplakater leverer vi mye av – ofte til butikker som bruker store plakater som bakvegger i butikklokalet, men også til messer hvor man bruker plakatene til samme formål; som bakvegger. Papirplakater brukes også mye til gatebukker innendørs, reklame plakater eller som prisplakat. Ofte produseres også palleskjørt på papir. Vi produserer også adshell og eurosize plakater på papir.

Plakater og posters med oppheng

Vi kan levere plakater og posters med oppheng; vi kan montere på plakatlister i plast med kroker i topp dersom man har behov for det. Strekkfisker kan også leveres med om det er ønskelig.

Fordelen med storformat print produksjon, er at det koster ikke mange kronene ekstra dersom man ønsker flere motiv. Man kan bestille plakater i opplag fra 1 stk og oppover, og man kan også velge å bestille plakater og poster i flere forskjellige formater.

Pakking og forsendelse

Dersom det er ønskelig kan vi ordne pakking og forsendelse dersom plakatene skal sendes ut til flere forskjellige adresser. Vi sender pakker ut til hele Norge. Ofte pakker vi prints og plakater etter lister, ingenting i veien for å be om det heller.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på plakater, så fyll ut forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This