Takheng

Utnytt areal utenom gulv, hyller og vegger
Takheng er stive plakater som henger fra taket. Som oftest printer vi disse 2-sidig slik at kunde kan se motiv fra begge sider av plakaten som er hengt opp. Man kan selv bestemme om disse skal ha likt motiv på begge sider, eller om det skal være ulikt motiv på de 2 sidene.

Utnytt et areal utenom gulv, hyller og vegger

Den store fordelen med takheng er at man får utnyttet et areal utenom gulv, hyller og vegger til å vise frem ønsket budskap og design. Har man trangt om plassen, kan takheng være løsningen. De synes også veldig der de henger i løse lufta.

Takheng produseres på stive materialer som kartong, kapa, foamboard eller smart-x. Smart-x er stive lettvektsplater som også tåler regn og fuktighet. For for eksempel hagesentere som også har varer stilt ut utendørs, kan smart-x være et godt valg. Også på utstillingsmesser i store telt utendørs kan det være en fordel å bruke smart-x da disse tåler fuktighet.

Takhengene hulles i topp for oppheng. Vi kan også hulle de stive plakatene i bunn slik at man kan henge flere plakater under hverandre. Dette er veldig dekorativt og synes enda bedre for forbipasserende kunder. Om ønskelig kan vi sende med strekkfisker til takhengene.

Konturskjære takhengene

Vi kan også konturskjære takhengene, det er veldig kult med takheng som er formskåret, og som dermed skiller seg ut.

Takheng brukes både som reklame plakater, til skilting av produkter/hyllereoler i butikk og på messer, som prisplakat og som informasjons plakater. De kan produseres i flere formater, og vi som har storformat digitalprint kan levere i både store og små størrelser. Det er heller ikke kostbart å ha mange ulike motiv.

Dersom takhengene skal sendes ut til flere mottakere, kan vi ordne pakking og utsendelse fra oss. Vi leverer ut i hele Norge. Det er ofte at vi pakker produkter etter liste, så det er heller ikke noe i veien for å be oss om å gjøre det.

Takheng kan bestilles i opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på takheng, fyll inn i forespørselsfeltet, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This