Plakater i platemateriale

Stive plakater til allsidig bruk

Plakater i platemateriale kan være en plakat printet på for eksempel smart-x, kapa, re-board eller oppskummet pvc. På disse materialene kan vi printe 1-sidig eller 2-sidig, og vi har også mulighet til å konturskjære platematerialene. Plakatene kan leveres med borrelås for oppheng, de kan skrus fast til vegg, de kan leveres med 2-sidig tape på bakside for oppheng, eller de kan leveres med bakstøtter, føtter, eller stå på toppen av en kube i bølgepapp. Platematerialene kan også hulles for oppheng fra tak.

Brukes ofte til skilting i butikk, på arrangementer og messer

Plakater i platemateriale kan brukes til så mangt. Ofte brukes det til skilting i butikk, på arrangementer og messer. Smart-x er stive lettvektsplater som er enkle å henge opp og å håndtere siden de er såpass lette. Dersom man ønsker et større motiv opp på en vegg, er det mange som velger smart-x da materialet ikke krever mange skruer for å kunne henge trygt på plass. Smart-x velges også ofte til små skilt i for eksempel butikk , da det er enkelt å feste disse opp med 2-sidig tape på bakside. Dersom man ønsker et frittstående reklameskilt innendørs eller utendørs, kan vi printe 2-sidig på smart-x, og levere plakaten med føtter. Dersom man ønsker en frittstående 1-sidig plakat kan vi levere denne med bakstøtte. Fotovegger og stive bakvegger leverer vi også ofte i smart-x – disse kan da leveres med bakstøtter. Enkelt å sette opp, og å ta ned igjen etter bruk. Smart-x kan også brukes som takheng i og med at dette er et såpass lett produkt.

Kapa

Kapa er et produkt som ofte velges når man vil henge opp bilder på vegg. Disse kan leveres med opphengskroker beregnet til kapamaterialet. Ofte brukes også kapa til plakater med bakstøtter.

Oppskummet pvc

Oppskummet pvc brukes ofte til skilting. Kan enkelt skrus fast til vegg. Dette materialet brukes også til små skilt i butikk, for eksempel for å merke kategorier og produkter. Henges enkelt opp med 2-sidig tape på bakside dersom skiltene ikke er for store.

Med en maskinpark med storformat printere kan vi levere plakater i platemateriale i mange forskjellige størrelser. Dersom man ønsker en ekstra stor plakat, kan vi printe i flere deler for så å skjøte sammen delene til riktig sluttformat. Ingen problem å printe mange forskjellige motiver eller lave opplag, vi leverer opplag fra 1 stk og oppover.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud på stive plakater, send oss en forespørsel, og vi setter opp et tilbud til deg.

 

 

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon fra Oslo Silketrykk.

Samtykke

Takk for at du abonnerte på vårt nyhetsbrev!

Share This